Stranger Things: Titkos jel a negyedik évad beharangozójában?

Tegnap érkezett a hivatalos bejelentés egy treaser formájában, miszerint a Netflix berendelte a Stranger Things negyedik évadát. A rövid kedvcsinálóban lehet fontos információk vannak. 

Az írás SPOILERT tartalmaz, ezért csak akkor olvasd tovább, ha láttad mindhárom évadot!

A Duffer-fivérek által megálmodott, napjaink egyik legjobb sorozata, a Stranger Things hivatalosan is folytatást kapott. A fél perces videó egy nagyon fontos információra hívja fel a figyelmet: “Többé már nem Hawkinsban vagyunk”. Ez természetesen arra utal, hogy a negyedik évadban a történések nagy része nem az amerikai kitalált kisvárosban játszódnak. Hogy hol, az még kérdés, de nem nehéz kitalálni, hogy a szálak Oroszország felé vehetik az irányt. 

Hopper sorsa kérdéses még, de nem lenne nagy meglepetés, ha az utolsó rész stáblista utáni jelenete arra utalni, hogy az “amerikai” Oroszországban az Hopper lenne. “Teljesen véletlenül” pont most vesztette el Eleven is a szuper-képességét, kvázi nem tudja megtalálni az embereket, mint korábban tette. Gondolom, lassan visszanyeri majd, és indulhat a kaland orosz földekre. 

A treaser az upside downban is mutatja a főcímet, és ha jobban megfigyeljük, az videó bal oldalán Hopper kunyhója áll. Minden elsötétedik, kivéve a kunyhó lámpáját. Az csak néhány pislákolás után ég ki, és sokan úgy vélik, hogy ez nem véletlen, hanem egyértelmű jeladás, nem mástól, mint Hoppertől. Ha jobban megfigyeljük, valóban jelentősége lehet a kis fényforrásnak: 

 

Ti mit gondoltok? A készítők mit üzentek ezzel a jellel? Üzentek-e egyáltalán?

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s