Stranger Things: hírek a negyedik évadról!

Nemrég ért véget a Stranger Things harmadik évada, de már minden rajongó azzal foglalkozik, hogy lesz-e negyedik évad, és ha igen, akkor mikor lesz a premier.

Sok kérdés nyitva maradt a harmadik évad után. Életben van Jim Hopper? Visszakapja-e Eleven a szuperképességét? Ki az titokzatos amerikai a börtönben? Válaszokat valószínűleg csak a negyedik évadban kapunk. A folytatással kapcsolatos információk láttak most napvilágot. 

A produceri és rendezői munkát is ellátó Shawn Levy egy interjúban beszélt a Stranger Things jövőjéről. 

“Annyit elárulhatok, hogy pontosan tudjuk, merre fog haladni a sorozat. Negyedik évad egészen biztosan lesz. Van lehetőség, hogy legyen egy ötödik is, de erről még nem született döntés. 

A sorozat atyjai, vagyis. Duffer-testvérek is beszéltek a folytatásról: “Úgy gondoljuk, hogy a negyedik évaddal befejezzük a sorozatot. Mindig  új történetet kell kitalálni, és nem hihető, hogy minden évben történik valami rossz a szereplőkkel.”

Hopper kivételével az összes karaktert viszontláthatjuk a folytatásban. Hogy milyen misztikummal kell megbirkózniuk, az még nem tisztázott. Valószínűleg a történet már nem Hawkinsban fog játszódni. Matt Duffer elárulta, hogy a “titokzatos amerikai” fontos szerepet fog játszani a következő évadban. 

Ha a Netflix tartja magát a határidőkhöz, akkor hamarosan számolhatunk a negyedik évaddal. Ha az eddig bemutatott évadokat vesszük figyelembe, akkor a folytatás 2020 októbere és 2021 márciusa között kerül fel a streamingszolgáltató műsortárában. 

Én egészen biztos vagyok benne, hogy az új évadának premiere 2020 karácsonya környékén lesz, hiszen a karakterek is úgy búcsúztak el egymástól, hogy “majd karácsonykor találkoznak”. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s