A trónok harca sorozatot jegyző Benioff és Weiss aláírt a Netflixhez

A Trónok harca befejező évada nem igazán volt sikertörténet, nagyon megosztó lett a kultszéria lezárása. Sokan azt hihették, hogy a sorozatot jegyző David Benioff és D.B Weiss nem kap többet szakmát a tv-bizniszben. Tévedtek.

A duó iránt egyébként több stúdió is érdeklődött, de ők a Netflixet választották; Disney és az Amazon Prime előtt. A hírek szerint 20 millió dollár gázsiért váltottak munkaadót.
“Az HBO-nál hosszú ideig dolgozhattunk, amiért nagyon hálásak vagyunk; mindig otthon érezhettük magunkat. A Netflix valami nagyon különleges, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy csatlakozhattunk” – nyilatkozta a páros.

Benioff és Weiss a megosztó Trónok harca lezárás ellenére is nagyon felkapott: a következő Star Wars-filmek mellett egy Kurt Cobain-projekten is dolgoznak. E mellett egy börtönös drámát is készítenek “Dirty White Boys” néven a Disney tulajdonában lévő Foxnak. 

A két úriembert egyébként sikk nem szeretni, de azt tudni kell, hogy nélkülük a Trónok harca ebben a formában el sem készülhetett volna. Ők voltak, akik kitartottak Martin papa könyveinek megfilmesítése mellett, és ők voltak, akik sokakkal ellentétben nem filmben, hanem több évadon át ívelő sorozatban gondolkodtak. Tény, hogy a nyolcadik évad messze elmaradt a legjobbaktól, de a tehetségüket elvitatni – szerintem –  nem szabad. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s