Scorsese: The Irishman. Megvan a várható premier. Néhány infó a filmről, teaser

Marton Scorsese gengszterfilmjét nagyon sokan várják, hiszen a mester neve is elég lenne a sikerhez, de a produkcióban olyan sztárok kaptak szerepet mint Al Pacino, Joe Pesci, Robert de Niro vagy Harvey Keitel. A várható premier nyilvánosságra került.

A film legendás rendezője, Martin Scorsese már korábban is utalt rá, hogy a film 2019 októberében kerülhet a nagyérdemű elé, most ez a dátum még pontosabb lett. Hálaadás napján, vagyis október 27-én láthatjuk a mester legnagyobb költségvetésű produkcióját!

Miről szól a Netflix egyik legnagyobb dobása? Az igaz történet alapján készített film Frank Sheeran bérgyilkos, az “Ír” (Robert De Niro) karrierjét követi nyomon, aki a pletyka szerint Jimmy Hoffa (Al Pacino) rejtélyes eltűnéséért felelős. A bérgyilkos nevéhez egyébként nagyjából 25 gyilkosság fűződik. A film érdekessége, hogy a színészeket digitálisan megfiatalították, a mozi felében a nagyágyúk több tíz évvel fiatalabbnak néznek ki. Ez is hozzájárult természetesen, hogy a produkció költségei 140 millió dollár körül vannak; eddig.

A The Irishman egyébként Charles Brandt I Heard You Paint Houses című, 2005-ben napvilágott látott könyvén alapul.

A film még mindig az utómunkálatoknál tart, és ez sokáig így lesz, hiszen a színészek fiatalításai rendkívül időigényes és részletes munkát igényelnek. Ráadásil a hírek szerint a rendező elégedetlen volt a látottakkal, így elölről kellett kezdeni a fiatalítási munkálatokat, hogy a legendák hitelesebbeknek hassanak.

Maga a rendező nagy lelkesedéssel beszélt 2019 egyik legjobban várt filmjéről: “A legújabb filmem rengeteg jelenetet tartalmaz – közel 300-at -, ráadásul nehéz volt a helyszíneket is megközelíteni, de amint odaértem már ki tudtam dolgozni a megfelelő beállításokat. Persze elsősorban a színészekre koncentráltam , így a felvételek is kényelmesebbé váltak, ez lett számomra a mise-en-scène (a vizuális elemek összességének színpadon való megjelenítése – a szerk.), ami sokat merít a A rakparton, az East of Eden vagy a Wild River alkotásokból. Ezek gyönyörű filmek.” Forrás: A hetedik sor közepe

Screenshot 2019-07-22 20.51.53.png
Forrás: Martin Scorsese instagram

A film rövid kedvcsinálója:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s