Stranger Things: mikor jöhet a negyedik évad? Lesz-e ötödik?

A Stranger Things rajongók fellélegezhetnek, ugyanis pár hónapon belül elkezdődhet a negyedik évad forgatása – adja hírül a Production Weekly

Július 4-e óta elérhető a kultsorozat legújabb évada a Netflixen. Elevenék új történetét az első négy napban 40 millióan streamelték, közülük 18 millióan be is fejezték a sorozatot. A premier óta mindenki ugyanazt kérdezi: lesz-e negyedik évad, és ha igen, akkor mikortól?

A Production Weekly számol be arról, hogy a munkálatok 2019 októberében kezdődnek el, ez pedig azt jelentheti, hogy a negyedik évad 2020 végén vagy 2021 elején kerülhet a műsortárba. Ezek a hozzávetőleges időpontok biztosnak tekinthetők, írja a lap. A hírszolgáltató egyébként megbízható hírforrásnak bizonyul, ezek az információk nem légből kapottak. 

A harmadik évad forgatási munkálatai 2018. április 23-án kezdődtek, és 15 hónapon keresztül tartottak. Ebből kiindulva nem meglepetés, ha legalább egy évvel számol a lap. A harmadik évadra egyébként két évet kellett várni, ezt a Netflix le szeretné rövidíteni. 

A negyedik évad után valószínű, hogy a Stranger Things tovább folytatódik. Shawn Levy producer már meglebegtette, hogy jó esély van az ötödik évadra is. 

Forrás: https://www.productionweekly.com

A borítókép nem hivatalos poszter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s