Stranger Things: négy vagy öt évad lesz a sikersorozatból?

Négy vagy öt évad Stranger Things? Fontos kérdés, amelyre nem hivatalos válasz már érkezett: A hírek szerint a Netflix négy évaddal szeretné befejezni az egyik legnépszerűbb sorozatát. 

Július 4-én a Netflix elérhetővé tette egyik legnagyobb sikerprodukcióját, a Stranger Things soron következő, vagyis harmadik évadát. A befejezés – főleg a stáblista utáni rész – természetesen nyitva hagyta a folytatás lehetősését, persze az eddig sem volt titok, hogy nem ez lesz a befejező etap. Shawn Levy, producer többször hangoztatta, hogy eredetileg négy évadot terveztek a 80-as években játszódó szériához. 

A We Got This Covered egy “nagyon megbízható forrásra” hivatkozva tette közzé, hogy a Stranger Things befejeződik a negyedik évaddal. Eredetileg ötöt tervezett a Netflix, az anyagi források is biztosítottak volna, de a terv megváltozott. Egy speciális okot neveztek meg, de nem hozták nyilvánosságra, mi az. A sorozat atyjai, Matt és Ross Duffer is azt mondták, hogy nem tervezik a végtelenségig elnyújtani a Stranger Thingset: “nem hét évadban gondolkodunk, nem sok értelme lenne”.

Két okot azonban mi is meg tudunk nevezni, amiért nem lehet már sok évad a sorozatból. Az egyik természetesen a fő karakterek kora: a gyerekek hamarosan felnőnek. A következő évadban még el lehető oket adni tinédzsereknek, de aztán már kevésbé eladható ez. A másik pedig az, hogy nem lehet Hawkins kisváros mindig a szörnyek lelőhelye, már túl unalmas lenne. 

A negyedik évad valószínűleg már nem is a fiktív amerikai kisvárosban fog játszódni. 

A négy évad tehát biztos, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy ötödik még bele fog férni. Az első négy nap alatt 40 millióan streamelték a sorozatot, ebből 18 millióan meg is nézték az egészet. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s