A Netflixé a “Red Notice” jogai. Gadot, Reynolds és a Szikla a fedélzeten

A Netflix átvette az Universaltól a “Red Notice” projektet. Ebben a filmben nem kisebb sztárok szerepelnek, mint Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds.

A Netflix mindig meglepi az embert valamivel. Nem is olyan régen átvette a “Moglit” a Warner Brostól, most pedig a Red Notice jogait vásárolta meg. Ez lesz az egyik legnagyobb szabású filmprojekt, amelyet a streamingszolgáltató valaha készített.

Az akció-vígjátékban olyan nagyágyúk szerepelnek, mint a Szikla, vagyis Dwayne Johnon, Gal Gadot vagy Ryan Reynolds. Mindegyik színész olyan produkcióban tűnt fel az utóbbi időkben, amely rendkívül sikeres lett. Főleg anyagilag. Elég csak a Wonder Womanre vagy a Deadpoolra gondolni, míg Rock esetében érvényes az, hogy amiben szerepel, rendkívül jól hoz a konyhára. Napjaink egyik legnagyobb filmsztárjává küzdötte fel magát az egykori pankrátor. 

A történet a világ egyik legjobban keresett műkincstolvajának üldözéséről szól majd. A Netflix már a legelejétől érdeklődött a film iránt, így most örömmel vették meg a jogokat az Universtaltól. A filmstúdiónak gondjai lettek, mert a filmnek 2020. november 13-án kellett volna a mozikba kerülnie, és nem voltak benne biztosak, hogy ezt a határidőt tartani tudják, ráadásul a tervezett költségek is magasak lettek. A Netflix bevállalta, így minden akadály elhárult a film előtt. Nem a moziban, hanem “otthon” fog debütálni a film.

A költségek jó részét a színészek viszik el, csak Johnson 20 millió dollárt kap, de Gadot és Reynolds fizetése sem lesz kevés. A filmet a vígjátékokban és akciófilmben is jártas Rawson Marshall Thurber írja és rendezi, az ő gázsija is hat számjegyű a hírek szerint.

A Deadline információja szerint a költségvetés 130 millió dollárra rúg majd. A Netflix egy új franchise-t szeretne felépíteni, és természetesen annak a jogait a saját kezében tartani. 

Ryan Reynolds egyébként már dolgozott a Netflix égisze alatt, Gal Gadotnak és Dwayne Johnsonnak ez lesz az első szereplése. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s